16/10/2018

Avui a 1/4 de 7 de la tarda ha tingut lloc al Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles la primera reunió a propòsit del VII Cicle de Conferències d’Actualitat Arqueològica a les Comarques Gironines que tindrà lloc al Museu Darder de Banyoles la primavera de l’any 2019.

En aquesta reunió s’han tractat tots aquells temes referents a la logística d’aquest VII Cicle (nombre i temàtica de les conferències, selecció dels conferenciants que el faran possible, pressupost, terminis,…) i ha comptat amb l’assistència dels arqueòlegs Alfons Díaz i Albert Aulines (coordinadors del cicle), d’en Lluís Figueras (director dels museus de Banyoles) i de l’Andrea Ferrer (conservadora del Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles).

L’organització d’aquest cicle de conferències va a càrrec del Museu Arqueològic de Banyoles que, des de l’any 2013 i durant sis anys consecutius, l’assumeix i l’integra en la seva programació anual dins les activitats relatives i pròpies d’aquest equipament municipal. Per una qüestió d’espai, però, aquestes conferències organitzades des del Museu Arqueològic tenen lloc al Museu Darder de Banyoles.

Per més informació sobre aquest cicle de conferències, podeu consultar-ne la seva última edició (la VI, de l’any 2018) si cliqueu aquí.