09/02/2017

Aquest matí el membre del nostre centre d’estudis, lAlbert Aulines ha portat a terme uns tallers de prehistòria a 62 alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Vall de Llémena (Sant Gregori, Gironès).

Institut Vall de Llémena (Sant Gregori) – Dijous 9 de febrer de 2017 – Taller de foc prehistòric

Aquests tallers han consistit en l’elaboració d’un foc prehistòric: després d’una demostració prèvia de com elaborar-lo per part de l’Albert Aulines, tot seguit, els alumnes, distribuïts en grups de 5, han tingut a la seva disposició tots els elements necessaris (arc, broca, base,) per intentar de fer-ne ells també, de foc.

Institut Vall de Llémena (Sant Gregori) – Dijous 9 de febrer de 2017 – Taller de foc prehistòric

Com a complement a aquests tallers, també s’ha realitzat al saló d’actes de la Biblioteca Pública de Sant Gregori (edifici adjunt a aquest centre educatiu) una xerrada d’uns 20 minuts de durada (clicar en aquí per ampliar-ne el seu contingut).

Institut Vall de Llémena (Sant Gregori) – Dijous 9 de febrer de 2017 – Taller de foc prehistòric

Malauradament, un problema inesperat en la descàrrega de fotografies (se n’havien pres prop d’un centenar) ens impedeix reproduir-ne més en aquesta entrada web (tant les referents a l’encesa de foc com a la xerrada a la Biblioteca.