03/12/2012

El passat dijous 28 de novembre de 2012, els alumnes de l’Escola Cassià Costal de Girona van entrevistar a un prehistoriador del nostre centre d’estudis –Albert Aulines– per tal d’informar-se sobre diferents aspectes relacionats amb l’arqueologia gironina.

Dijous 28 de novembre de 2012 – Entrevista sobre prehistòria a l’Escola Cassià Costal de Girona

L’entrevista estava motivada pel fet que, aquest curs 2011-2012, la Revista El Doll –la publicació anual de l’Escola Cassià Costal– està dedicada exclusivament a la prehistòria.

El desenvolupament de l’entrevista va ser possible gràcies a les gestions d’un mestre d’aquesta Escola –Narcís Garcia–, al qual des d’aquí volem agrair que, a l’hora d’aproximar la prehistòria gironina als seus alumnes, tingués en consideració i es posés en contacte amb l’Associació Arqueològica de Girona.

L’entrevista va durar prop de dues hores i va girar a l’entorn de 24 preguntes que, en representació de tots els nivells educatius que s’imparteixen en aquesta Escola, van formular 24 dels seus alumnes.

A finals de curs (juny de 2013), la Revista El Doll publicarà un article sobre aquesta entrevista, el qual inclourà imatges i un ampli text referent a aquestes 24 preguntes.

De moment, al Blog del Cassià Costal es pot consultar un tast d’aquesta entrevista:

02/12/12: un tast de l’entrevista amb Albert Aulines

30/11/12: hem entrevistat l’arqueòleg gironí Albert Aulines

23/10/12: el 28 de novembre entrevistarem l’Albert Aulines