17/06/2012

Ahir van finalitzar les XI Jornades Jornades d’Arqueologia de les Comarques de Girona que han tingut lloc els dies 15 i 16 de juny a l’Auditori Josep Irla (Edifici de la Generalitat de Catalunya) de Girona.

Aquestes Jornades es celebren cada 2 anys -des que es van iniciar l’any 1992- i  són el punt de trobada on s’exposen els resultats dels treballs de recerca realitzats en l’àmbit arqueològic gironí.

Per una informació més detallada sobre aquestes XI Jornades heu de clicar aquí.

Comunicació a les XI Jornades sobre el jaciment paleolític del Pla de Dalt de Domeny per part d’Albert Aulines (Girona, 15 de juny de 2012)       –      Aquest 2012 fa quaranta anys que l’Associació Arqueològica de Girona va descobrir el primer jaciment del paleolític inferior de Catalunya: el Puig d’en Roca (Girona)

El nostre centre d’estudis, l’Associació Arqueològica de Girona, ha participat en aquestes XI Jornades de la següent manera:

1) Assistència a les comunicacions presentades en el transcurs d’aquestes Jornades per part d’Albert Aulines i Francesc Xavier Medina.

2) Publicació de l’article “La cova Bauma d’en Noguer (Albanyà, Alt Empordà): descripció i resultats de la intervenció arqueològica preventiva de l’any 2012 per part d’Albert Aulines, Francesc Xavier Medina, Quim Planas i Joan Abad.

Aquí reproduïm aquest article:

Download (PDF, 2.85MB)

3) Publicació de l’article “Excepcional aportació a la recerca dels orígens humans de la bioregió de Girona. La intervenció arqueològica de l’any 2011 al Pla de Dalt de Domeny (Girona)” per part d’Albert Aulines a través d’ATICS SL, ICAC i ACESA.

Aquí reproduïm aquest article:

Download (PDF, 6.99MB)

4) Comunicació sobre el jaciment paleolític del Pla de Dalt de Domeny part d’Albert Aulines.

Comunicació a les XI Jornades sobre el jaciment paleolític del Pla de Dalt de Domeny per part d’Albert Aulines (Girona, 15 de juny de 2012)

Aquesta COMUNICACIÓ SOBRE EL PLA DE DALT DE DOMENY s’ha realitzat a partir de les 32 diapositives que reproduïm a continuació:

Download (PDF, 2.99MB)