Un dels recursos que més ha utilitzats l’AAG per divulgar les seves recerques en el camp de la prehistòria ha estat a través d’exposicions en museus o sales similars.
Aquestes exposicions han estat organitzades per la mateixa AAG i altres vegades la nostra entitat hi ha participat o col·laborat. En total, es tracta de 16 exposicions.
De totes maneres, algunes d’aquestes exposicons tenen especial rellevància i un cert simbolisme a l’hora de documentar la història de la investigació del paleolític inferior a Catalunya. Ens referim, sobretot, a dues: la que van tenir lloc l’any 1976 a la Fontana d’Or de Girona i la dels anys 1981 a 1983 al Museu de l’Home de París. Les dues són simbòliques perquè, en el cas de la de 1976, va permetre exposar per primera vegada al públic en general les eines de pedra més antigues que fins aleshores mai ni s’havien localitzats ni s’havien reconegut a Catalunya. I, la segona, va tenir el mateix impacte, però, a una escala més gran: a nivell europeu.
Però, a més d’aquestes dues exposicions, l’AAG n’ha organitzat d’altres també significatives per diversos motius. Per exemple, l’any 1979 durant el transcurs de les Fires de Girona en va organitzar una al recinte firal que, a més de l’atreviment de dur a terme un exposició d’aquesta temàtica en recinte com aquell, també va incorporar una altre novetat: la mostra va anar complementada per visites a nens i nenes de diferents escoles de les comarques de Girona.
Dues exposicions més en què va participar l’AAG i que també mereixen una especial atenció són: la mostra anomenada “L’arqueologia a Catalunya, avui” que va tenir lloc a la Sala del Tinell de Barcelona l’any 1982 i l’organitzada per l’IPHES a Girona a finals de l’any 2000 i que es va titular “Humans! Els primers pobladors de Catalunya.